De start van METstories

Op reis gaan dat was altijd al iets wat ik heel graag doe. Iedere reis zijn oa. mijn camera en dagboek de vaste reismaatjes. Wat zou het mooi zijn om bymarjo photography te combineren met reisverhalen. Met deze missie ben ik de Masterclass Travel Journalistiek bij National Geographic gaan volgen. les na les werd ik enthousiaster en groeide mijn zelfvertrouwen. Bij de uitreiking van het certificaat kwam de opmerking, “Je hebt potentie” als een mooi kado. Nu een jaar later en vele reizen en verhalen verder de volgende mijlpaal.

METstories is geboren, Je meenemen in het beeld en het verhaal, met inspiratie voor verwondering vanuit verschillende perspectieven. Bevlogen reisverhalen maken.  De website voor iedereen die van het pure leven houdt. Met een breed scala aan onderwerpen, die verrassen en inspireren.

En dan het logo: Beeld- tekst & aarde staan centraal  in mij als persoon. In het logo zie je de camera, de benen van het statief in de vorm van mijn schrijvende pen en mijn benen die de weg en het avontuur rond de aarde weergeven. De camera, het statief en de pen tekenen een verhaallijn rond de aarde daar waar ik heen wil gaan, wat een mooi resultaat. De website in dezelfde look-and- feel van bymarjo maar dan toch een tikketje anders. Het is een feestje om met Joan van de bouwplaats online en Ben van Kikke design samen te kunnen werken, het eindresultaat staat er en wat ben ik blij 🙂

Laat jij je ook verwonderen? Ga je mee op reis MET……

1900 1267 MET stories
Like

Copyrighted Image