De start van METstories

Na mijn opleiding aan de fotovakschool , ben ik vanaf 2008 full time portretfotograaf voor de zakelijke markt. Fotografie voor een heel divers publiek, groot zakelijk, MKB, gemeente en de culturele sector zijn hierbij mijn klanten.  Klanten waarmee ik nu 15 jaar samenwerk. Vanuit het zakelijke netwerk  groeide  de vraag om ook dat ongedwongen familieportret of het liefdevolle huwelijk te fotograferen.

Op reis gaan dat was altijd al iets wat ik heel graag doe. Iedere reis zijn oa. mijn Camera en dagboek de vaste reismaatjes. Wat zou het mooi zijn om mijn fotografie te combineren met verhalen. Met deze missie ben ik de Masterclass Travel Journalistiek bij National Geographic gaan volgen. Met het geloof dat reizen mensen transformeert. les na les werd ik enthousiaster en groeide mijn zelfvertrouwen. Bij de uitreiking van het certificaat kwam de opmerking, “Je hebt potentie” als een mooi kado. Nu een jaar later en vele reizen en verhalen verder de volgende mijlpaal.

METstories is geboren, Je meenemen in het beeld en het verhaal, met inspiratie voor verwondering vanuit verschillende perspectieven. Bevlogen reisverhalen maken.  De website voor iedereen die van het pure leven houdt. Met een breed scala aan onderwerpen, die verrassen en inspireren. En de verhalen die  betrekking hebben op mensen met een positieve bijdrage aan de wereld. Mensen die Natuur, cultuur en economie als één geheel zien.

En dan het logo: Beeld- tekst & aarde staan centraal  in mij als persoon met camera, pen en de verbinding met de aarde, wat een mooi resultaat. De website in dezelfde look-and- feel van bymarjo maar dan toch een tikketje anders. Het is dan een feestje om met Joan van de bouwplaats online en Ben van Kikke design samen te kunnen werken, het eindresultaat staat er en wat ben ik blij 🙂

Laat jij je ook verwonderen? Ga je mee op reis MET……

1900 1267 MET stories
Like

Copyrighted Image